Bezoekersinfo

Het programma

Jaarlijks worden circa 35 films gedraaid. De films worden in de regel zonder pauze vertoond. In de zomermaanden juni – juli – augustus zijn er geen voorstellingen. De voorstellingen vinden plaats op maandag en de week daarop op de woensdag. Aanvang 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.30 uur. De kassa bevindt zich voor de ingang van de zaal en deze wordt bereikt door bij de hoofdingang twee keer links te gaan. Via eigen website en nieuwsbrieven worden geïnteresseerden geïnformeerd over de te verwachte films. Daarnaast wordt aangekondigd in lokale weekbladen en websites.

Toegangsprijs

– los kaartje: € 7,50
– ledenprijs:  € 5,00

Kaartjes zijn uitsluitend contant te koop aan de kassa, dus pinnen is niet mogelijk. Dat geldt ook voor reserveren: vol=vol.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap is een jaar geldig en dat jaar loopt gelijk aan een kalenderjaar. Het lidmaatschap kost:

– Bij aanschaf voor de zomervakantie:  € 18,00
– Bij aanschaf na de zomervakantie:       € 12,00

De lidmaatschap geeft toegang tot de Algemene Ledenvergadering, korting op de toegangsprijs van het jaarlijkse filmfestival en per voorstelling een lagere toegangsprijs. De lidmaatschapskaart is strikt persoonlijk en aan toonder. Dit laatste betekent dat de kaart altijd getoond moet worden wil men van de voordelen gebruik maken.

De vereniging beschikt niet over een ledenadministratie. Het lidmaatschap eindigt automatisch per 31 december van het jaar waarin het geldig is. Opzegging gedurende het jaar is niet mogelijk.

De lidmaatschapskaart is te koop aan de kassa of  door het overmaken van het bedrag op bankrekeningnummer NL55INGB0007449600 t.n.v. Cinemaclub Dongen., o.v.v. uw naam en adres. Bij de eerstvolgende voorstelling ligt uw kaart klaar.

Algemeen

Het is verboden jassen etc. mee te nemen in het theater. Een garderobe is aanwezig. Het gebruik van de garderobe is voor risico van de bezoeker. Na de voorstelling is er gelegenheid tot napraten in het café op ’t Plein in de Volckaert.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws over het Dongens filmtheater? Dat kan! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt voortaan onze film- en nieuwsberichten.